Ponvica

Pisalo se je leto 2005, PONVICA, ja tako bomo poimenovali našo restavracijo. Pri družinskem kosilu se je porodila ideja o imenu, ki bo povedal vse, kar želimo.
Sanje o prikupni restavraciji, kjer se v sproščujočem ambientu, počutiš kot doma, so se začele uresničevati. Od vseh začetnih izzivov, do današnje podobe, smo zrasli, zagotovo najprej v miselnosti »manj je več«. Več okusa, manj kompliciranja. Domači, pristni okusi, z modernim pristopom kulinarike, je zgodba, ki jo želimo pisati.
Počasi smo podobo pripeljali do točke, ki nam predstavlja zadovoljstvo, ker vam želimo ponuditi najboljše. Ob podpori izredne ekipe kuharjev, lahko zagotavljamo odlične izdelke. Zelo radi sledimo kuharskim trendom, se izobražujemo in razvijamo nove krožnike.
Po zadnji popolni prenovi restavracije, smo na jedilni list umestili naše favorite, dodali nove zanimive jedi ter obogatili vinsko karto.
Usmerjeni v kakovost surovine, kjer s pravimi postopki dosežemo najboljši okus, ki nam ga jed lahko ponudi. Predani gastronomiji in poreklu surovine, ki jih pripravljamo, da vam lahko ponudimo najboljše kar znamo.
Srečni smo predvsem zato, ker mnogi z nami ostajate na naši poti. Srečni, ker prihajate novi gostje in od nas odhajate zadovoljni z željo po vrnitvi.
Zato smo tukaj, naša strast ostaja kljub ostalim spremembam, nespremenjena.
HVALA, vsem in vsakemu posebej za vsak obisk. Z vami smo lahko uresničili naše sanje.
Vsem, ki nas še ne poznate; vabimo vas na kulinarično razvajanje na naš način, kjer se bomo potrudili, da se boste želeli kmalu vrniti.

Spoznajte našo ekipo

 

Ambient

Fotograf: Mojfokus, Neža Plestenjak s.p.

Added to cart
Košarica
Zapri

No products in the cart.